Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 42

Thread: Black and White Scrolling Screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black and White Scrolling Screen

    I used this tutorial to downgrade my wii and once it restarted all I get is a scrolling black and white screen. All the channels are there and I can select random things but Im unable to actually get anything done.



    At this point where can I go? What extra information do I need to supply to help you help me?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    why did you downgrade... i would stay at 4.1....


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was unable to install the cios and from a bit of googling I found that to be my problem. Well seems that I have more now lol

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    what guide did you use to softmod...??

    and what sys menu ver are you on???

    thx

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used the Hackmii installer to install the homebrew channel and unfortunatly I cant tell what sys menu I have cause of the scrolling screen problem right now I can still access the bootmii menu w/out the scrolling issues.

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    did you install priiloader????


    and what guide did you get the hackmii from....


  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Homebrew setup - WiiBrew

    I guess it was hackmii and bannerbomb. Everything worked fine and dandy till I tired to install usbloader_gx and load new cios. And I dont believe I installed priiloader

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    what i would do is try to re-start the mod process with the dogeggs guide.... becasue the twilight and bannerbomb hack was before 4.2 so you can be on 4.2.... the link for the guide is in my sig.... try that and let me know...


  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The problem is I cant actually acces anything due to the constant scrolling of the screen. The only stable menu I have access to is the BootMii menu.

  10. #10
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    did you make a NAND backup?????

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •