Results 1 to 4 of 4

Thread: 4.2u softmodded Wii partial Brick

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.2u softmodded Wii partial Brick

    I had everything working fine using the bannerbomb exploit to install the homebrew channel and Neogamma.

    My wii was playing backed up dvds of games and running them off an external harddrive. I had wads of neogamma and wad manager. I decided i wanted to install USB loader gx and that is where i ran into a problem.

    After installing the cIOS36rev10 I rebooted and went to install the cIOS38rev14. At this point my wii mote turns off when i try to run about any app from homebrew. When i try to use bootmii it just goes to a black screen. How do i get it working. Neogamma and some other apps no longer run as well and give me a black screen. Otherwise my wii still works.

    Thank you in advance, I have read atleast 30 posts and cant find my answere.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ill also add that my homebrew channel still loads and works i can run my emulators fine, but certain apps go straight to black screen and the wad manager turns my remote off.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    182
    Thanks
    1
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    rhw black screen and wiimote shutting off happened to me. I just used a diffrent WAD manager and it worked fine.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I removed the wads, reinstalled bootmii and hbc and everything like i was doing it for the firs ttime and removed ios249 and it works fine now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •