Results 1 to 6 of 6

Thread: Preloader Issue.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Preloader Issue.

    Hi, recently I got a new wii and I updated it to v4.2 and I got it softmodded. The next day I downloaded Preloader v30 and for some reason whenever I try to install it it says something like, "GOT ROOT. Failed to read ticket. Aborting", That's when I hold B but when I don't hold B it says something like, "failed to find root. aborting" Could someone please help me? D:

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Do steps 1, b, and c from this guide. Then run the preloader installer again.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm sorry, but it didn't work. Is there something I'm doing wrong?

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by seph101 View Post
    I'm sorry, but it didn't work. Is there something I'm doing wrong?

    I don't know, what part did not work. What parts did work? Any errors?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Actually, there were no errors. At least not until I tried to install the Preloader again. D: It said the same thing.

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by seph101 View Post
    Actually, there were no errors. At least not until I tried to install the Preloader again. D: It said the same thing.
    OK just reinstall the system ios and system menu again. What preloader are you installing?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •