Results 1 to 6 of 6

Thread: deleted homebrew

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    deleted homebrew

    mornin guys-just a quick one !!

    in his infinite wisdom my son was messing about yesterday night on wii and has managed to delete homebrew channel and neo-anybody know of the safest way (and the easiest !! ) way to reinstate/reinstall them ? i feel like throttling him ! ! lol

    cheers in advance.

    mikey.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Run Bannerbomb (google) to install the hackmii installer (google)

    Grab the Bannerbomb files and put on your SD card, grab the hackmii installer boot.elf and put on your SD card at root.

    SD:\private
    SD:\boot.elf

    And then the normal stuff to launch Bannerbomb, Wii settings, Data, SD, channels etc.

    Once you have HBC back up install Neogamma using Wad manager
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i never used bannerbomb last time round because its a 4.2-am wary of it because i dont wana brick it-am not too good when it comes to stuff like that-i modded it myself but it took me absolutely ages !! lol plus i couldn't get the usb loader to work at all-i used bootmii in hb channel but homebrew aint there now ! am in need of help !!lol

  4. #4
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by mikey007 View Post
    i never used bannerbomb last time round because its a 4.2-am wary of it because i dont wana brick it-am not too good when it comes to stuff like that-i modded it myself but it took me absolutely ages !! lol plus i couldn't get the usb loader to work at all-i used bootmii in hb channel but homebrew aint there now ! am in need of help !!lol
    Tealc told you what to do, bannerbomb works fine on 4.2.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    just wanted to make sure that anything that was deleted didnt leave anything behind if you know what i mean-sounds mad but dont like it when sw clashes and fooks things up

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Heey,
    I kinda have the same problem i deleted my homebrew channel through my wii with deleting its memory...
    Now i want my homebrew channel back and i followed this tutorial:

    So you Went to install Hackmii and it said you can’t install.. I am guessing you have some sort of Cioscorp installed, such as softmii or something like that.

    Here is how I got it to install because it gave me this error “There's no vulnerable IOS installed on this Wii”

    Here is your Fix:

    You Need Wad Manager and IOS36-64-v1042.wad and CIOS36.wad .

    1. Run Wad Manager and install IOS36-64-v1042.wad ( Please do NOT Un-install, just install this and it will over write the current one ).

    2. Exit Wad Manager by pressing the HOME buttom on the WiiMote.

    3. Run the Hackmii installer. (Install Hackmii (BootMii) to Boot2 if possible, HBC and ( DVDX IF NEEDED)).

    4. After you get everything you want installed from the Hackmii installer Run Wad Manager again.

    5. Install CIOS36.wad (This is the original Cios that came with CIOSCORP( same in all versions) ).

    6.Exit Wad Manager after it has installed.

    Now everything should be working like it was before.


    I followed step 1 and 2, then i tried to run hackmii through bannerbomb and data, sd, channels etc.. So i get the 'load boot.elf/dol' but when i click at "yes" my screen stays black...

    What to do... PLEASE HELP ME!!!!
    Last edited by MIWB; 12-05-2009 at 04:27 PM. Reason: unfinished

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •