Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Wii Freezes at Settings Menu

  1. #11
    New Member patoons's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    194
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by WiiJohn View Post
    If you have preloader or Priiloader in settings there is,
    IOS to use for SM, you have to set this to the correct one,
    or use the setting use IOS for SM
    I am on 3.2 so I set that to 30, I had it on 249 at first and that gave freezing on the settings page.
    i am on 4.2

    sorry kensai but that looks waaaaaaay too confusing. i am not too savvy on stuff like that

  2. #12
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    Quote Originally Posted by patoons View Post
    i am on 4.2

    sorry kensai but that looks waaaaaaay too confusing. i am not too savvy on stuff like that
    If that didn't work, try this.

    Install Patched IOS70
    Then install system menu 4.2. for your region.
    Then reinstall priiloader.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kensai_D View Post
    Oh and I forgot to post, if for some reason you do take my "overly" complicated method. When using NUS Downloader, don't tick the "Pack -> Wad" box and once it's done, the file you are after is called "00000001.app" which is the one you need to copy onto your sd card in the directory SD:\csm\ eg. SD:\csm\00000001.app : ) Open up HBC, open up MyMenuify and install 00000001.app. All should be good from then. I know it sounds long-winded, but everything's worth a shot. This is what I had to do when I suffered from a semi-brick a while back so yerr... Good luck anyway : )
    ok I have tried to do this... BUT... I dont have a file called 00000001... all I get is 0000000a, 000000b, 0000000c, 0000005a, 00000009, 00000059, 00000086, 00000087, 00000088, cetk, tmd.481

    I tried to softmod my wii... and failed! I thought of reformating to system settings... but my screen freezes at the setings menu! I'm so sad now you guys!

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cherry_blossom121 View Post
    ok I have tried to do this... BUT... I dont have a file called 00000001... all I get is 0000000a, 000000b, 0000000c, 0000005a, 00000009, 00000059, 00000086, 00000087, 00000088, cetk, tmd.481


    I tried to softmod my wii... and failed! I thought of reformating to system settings... but my screen freezes at the setings menu! I'm so sad now you guys!
    same here i never found 00000001 only 0000000a, 000000b, 0000000c, 0000005a, 0000007a, 0000007b, 0000007c, 00000009, 00000059 ,cetk, tmd.449.........HELP PLEASE!!
    Last edited by namco242; 02-09-2010 at 02:00 AM.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by namco242 View Post
    same here i never found 00000001 only 0000000a, 000000b, 0000000c, 0000005a, 0000007a, 0000007b, 0000007c, 00000009, 00000059 ,cetk, tmd.449.........HELP PLEASE!!
    I gave up on this tutorial you guys. My super hacker friend helped me to restore the NAND file that I had backed up... THANK GOD!!! but yeah he showed me a link that I might post here to softmod the wii... super easy and worked like a charm!! I have the best wiiiii EVER!!

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool

    Quote Originally Posted by cherry_blossom121 View Post
    I gave up on this tutorial you guys. My super hacker friend helped me to restore the NAND file that I had backed up... THANK GOD!!! but yeah he showed me a link that I might post here to softmod the wii... super easy and worked like a charm!! I have the best wiiiii EVER!!
    I fixed my issue also ....all i did was

    PC
    Download NUS Downloader v1.1a
    Download 0000000100000002 v449 (4.1u) from NUS Downloader (tick to pack-->wad)

    WII
    Start WADmanger
    Install Patched IOS60.wad (VERY IMPORTANT!! if u dont install this u will brick ur wii!!!)
    Then install the system menu (4.1u)WAD "0000000100000002-NUS-v449.wad"
    Then reinstall priiloader.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •