Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 78

Thread: changed my system menu to priiloader, wany my wii menu back

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    changed my system menu to priiloader, wany my wii menu back

    ok.. i just modded my wii using New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii.

    all went well but i now have the priiloader menu when i turn on my wii. i want to know how i can get the original menu back. i have managed to find the original system menu from nus and i have downloaded it to my pc. i try to install it using wad manager and all i get is a black screen when i start wad manager. i have no idea what else to try. mabie i'm doing somthing wrong. could someone please help me.

    and

    i have access to the priiloaoder menu and also hbc.

    i also have read that i can uninstall priiloader but i'm not sure about doing that because i dont know if my original system menu is still there, and if i uninstall it with no menu at all, then that will brick my wii. right?

    and i just discovered another problem, every time i try to load any apps from the hbc i get a black screen. and have to hold the power button down to turn it off.
    Last edited by trevornewell; 11-26-2009 at 04:30 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 2 Posts
    just a thought but is priiloader set to autoboot to priiloader? if it is then just set it to autoboot to the sys menu. do this in the priiloader settings

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it does automatically boot to priiloader and i have the setting set to boot to system menu, but i still get the piiiloader screen on powering on the wii.

  4. #4
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by trevornewell View Post
    it does automatically boot to priiloader and i have the setting set to boot to system menu, but i still get the piiiloader screen on powering on the wii.
    When it boots, what ios and system menu is displayed? Ios50?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    iso 60 i believe

    yes ios v60 systemmenu v449 priiloader v0.1 (r15)
    Last edited by trevornewell; 11-26-2009 at 06:25 PM.

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by trevornewell View Post
    iso 60 i believe

    yes ios v60 systemmenu v449 priiloader v0.1 (r15)
    Did you install ios60patched? Before or after preloader?
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i'm not sure to be honest. i know i'm a pain, but is there a way to install it now after the inslution of priiloader?

  8. #8
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Download system menu 4.1u wad
    Download ios60patched.wad
    Place both wads in sd:\wads
    Place wadmanager's boot.dol in the root of your sd-card
    load preloader
    click load/install
    load wadmanager
    use ios249
    1st- install patched ios60
    2nd- install system menu v449
    then reinstall preloader
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.


  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    46
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did as you said... but when i press load i see loading file... and it just hangs there

  10. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by trevornewell View Post
    i did as you said... but when i press load i see loading file... and it just hangs there
    Ok, either try another version of wadmanager or load hbc and launch wadmanager from there.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  11. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


Page 1 of 8 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •