Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: cant install preloader after brick

  1. #11
    Junior Member jason1989's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    52
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    you left me but you sent me on the right track the wads needed to be on the root of the sd card not the wad folder after that was fixed SUCCESS thank you
    wii - 4.1u softmod 250 gig hdd
    gateway gt 5670 3gig ram 320 gig hdd 2 1T sec hdds nvidia geforce 8500 gt amd phenom 8400 x3 64 vista home prem duel boot ubuntu
    acer netbook 11.6" 2 gig ram atom proc 250 gig hdd vista basic
    1989 camaro auto w/shift kit alum intake port heads big valves cam aprox 400 hp
    95 dodge neon 5 spd 01 rt head port polished solid motor/ trans mounts

  2. #12
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    that is the trouble, you can try tbr again, or try dop ios mod and dop ios36.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #13
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    good to hear
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •