Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: What kind of brick is this?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post

    What kind of brick is this?

    Hello:
    Gonna try to be really specific on whats happening to me.

    I tried to softmod a wii and I was using softmii 2.

    Everything was running fine during process, from ios downgrading to anyregionchanger.

    When I installed preloader and changed recommended setting and returned to systemmenu, I got file system corrupt message.
    Tube ISO - wii brick?

    I can access homebrew channel through preloader but dont know how to fix this brick.

    I have done other wii's this way and no issues before until today. Other wii's I have done was for family. I dont do it for profit. I really need help, this one is my niece's.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    55
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Load homebrew and run firmware updater 4.1, it worked for me!!

  3. #3
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by mandingo823 View Post
    Hello:
    Gonna try to be really specific on whats happening to me.

    I tried to softmod a wii and I was using softmii 2.

    Everything was running fine during process, from ios downgrading to anyregionchanger.

    When I installed preloader and changed recommended setting and returned to systemmenu, I got file system corrupt message.
    Tube ISO - wii brick?

    I can access homebrew channel through preloader but dont know how to fix this brick.

    I have done other wii's this way and no issues before until today. Other wii's I have done was for family. I dont do it for profit. I really need help, this one is my niece's.
    reinistall the system menu, i think you haven't ran patched ISO60 before you ran preloader

    if you dont know have to do this let me know what system menu your are on and what country you are in and i will give you the link you need to reinstall your system menu

    you can also switch off the health and safety screen you have with preloader too.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  4. 2 Users Say Thank You to siphilips For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    55
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    reinistall the system menu, i think you haven't ran patched ISO60 before you ran preloader

    if you dont know have to do this let me know what system menu your are on and what country you are in and i will give you the link you need to reinstall your system menu

    you can also switch off the health and safety screen you have with preloader too.
    Yes! that is exactly what happened to me!! Easy fix!

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post
    its a USA Ntsc wii.
    It was on 3.4U before anything

  7. #6
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    INSTALL PATCHED60 IOS

    then reinstall preloader,

    from there go to the homebrew channel

    select WAD INSTALLER

    install this http://www.mediafire.com/?mzlnjgzwmhw

    restart
    Last edited by siphilips; 11-14-2009 at 07:39 AM.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  8. 1 User Says Thank You siphilips For This Useful Post


  9. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    INSTALL PATCHED60 IOS

    then reinstall preloader,

    from there go to the homebrew channel

    select WAD INSTALLER

    install this SystemMenu-NTSCU-v385.rar

    restart
    thanks. I will try that bro. Where do I find this patched60 IOS?

  10. #8
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    Quote Originally Posted by mandingo823 View Post
    thanks. I will try that bro. Where do I find this patched60 IOS?
    right here IOS60patched.rar
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  11. 1 User Says Thank You siphilips For This Useful Post


  12. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Thanks
    9
    Thanked 2 Times in 1 Post
    You the best siphilips, I will try this out. Many thanks for your time bro.

  13. #10
    Member siphilips's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1,639
    Thanks
    43
    Thanked 421 Times in 340 Posts
    anytme, always happy to help
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  14. 1 User Says Thank You siphilips For This Useful Post


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •