Results 1 to 7 of 7

Thread: Cannot Run Wads

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cannot Run Wads

    Hey guys, I would appreciate some help with a problem I'm having. I was attempting to softmod my Wii and I must have made a mistake somewhere along the way. I'm on 3.4U firmware currently, with a boot2 v4 Wii. A warning: yes, I did use ciosCorp. I realize now it was stupid. I'd appreciate some help with my problem, rather than being berated for a mistake. I followed the instructions in this guide: http://www.wiihacks.com/recommended-...s-any-wii.html I'll outline what I did:

    1. Installed HBC. Worked fine.
    2. Ran Trucha Bug Restorer, HBC became inverted.
    3. Installed ciosCorp. HBC crashed.

    After this, I could no longer get into HBC, it would crash into a black screen. Attempting to bannerbomb into any other wads does the same thing (except for Hackmii, which gives a vulnerable IOS error). Is there anything I can do to fix this? On a side note, would updating to 4.1 firmware fix the problem? I appreciate any help with this problem.

  2. #2
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    cioscorp fail image? anyone?

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by messie View Post
    cioscorp fail image? anyone?
    with pleasure





  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    9 mins response... nice

  5. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by messie View Post
    9 mins response... nice
    went for more beer or would have been quicker

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Alright, with that out of the way, any idea on how to fix it? I'll even make a new fail picture if you care to help me

  7. #7
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    there is a cioscorp uninstaller somewhere on this forum. search for it. And make the cioscorps fail picture really funny. make sure the uninstaller is the same version with your cioscorp

  8. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •