Results 1 to 8 of 8

Thread: No vulnerable ios found

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 2 Posts

    No vulnerable ios found

    Ok so i took my virgin 4.1U wii and i used http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html to softmod it. It worked perfectly fine.after i finished i had used the optional 4.2 market channel update http://www.mediafire.com/?mqgzmd0kzo0
    that was in the thread. there were two wads to install so i installed both of them. after i had i went back to the homebrew channel and realized that it was totally upside down. as you can imagine i was kinda freaked out. so i went back into wad manager and uninstalled the wads. after that i exited wad manager and my wii froze. i restarted and at the wii system menu started the homebrew channel but all it did was bring me back to the system menu. i was kinda pissed lol. so i tried to use bannerbomb to reinstall homebrew and was dissapointed once more. apparently i have no vulnerable ios for the hackmii installer to use
    the wads i got for the shop channel were IOS61-64-NUS-v4890-FreeTheBug.wad and RVL-Shopping-NUS-v17.wad.
    please help me
    Last edited by alexanderzzz; 10-03-2009 at 04:33 PM. Reason: link

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,162
    Thanks
    528
    Thanked 1,326 Times in 418 Posts
    Blog Entries
    1
    This is a CIOSCORP FAIL with the upside down screen as I will explain and this has been answered NUMEROUS TIMES before.




  3. 1 User Says Thank You Favs For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 2 Posts
    Well i found this http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...-cioscorp.html telling me how to fix part of the problem but like i said i cant get the homebrew channel to start up in the first place to install the wads for the fix. Is there a way i might be able to run wad manager some other way?

  5. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    105
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by alexanderzzz View Post
    Well i found this http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...-cioscorp.html telling me how to fix part of the problem but like i said i cant get the homebrew channel to start up in the first place to install the wads for the fix. Is there a way i might be able to run wad manager some other way?
    get the latest bannerbomb, latest hbc wad, and wadmanager. Put wadmanager dol on the root of the sd card and rename to boot.dol

    Start it via bannerbomb, and hopefully everything will work

  6. 1 User Says Thank You pccfatman For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Thanks
    3
    Thanked 20 Times in 2 Posts
    thanx dude you saved me there i got it working.

  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have the same problem except for some reason I can't load wad manager like that, it just results in a black screen. Actually the only apps that I seem to be able to run are hackmii installer and Trucha Bug restorer but trucha bug restorer freeze when I try and load IOS36, any suggestions?

  9. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    105
    Thanks
    0
    Thanked 36 Times in 20 Posts
    Try different versions of wad manager, 1.4 was the only one that worked for me

  10. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by pccfatman View Post
    Try different versions of wad manager, 1.4 was the only one that worked for me
    TY but I did try that, I tried all versions of Wad Manager.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •