Results 1 to 5 of 5

Thread: problems with loader ret = 0 when select a game

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy problems with loader ret = 0 when select a game

    I have just installed sd/usb loader 1.4 and have install the my games on a usb external maxtor 1.5gb hardrive , when i run the loader and select a game from the list i get the message, bootling wii game please wait the i get the message ret = 0 press button to continue, please help me anyone

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    WiiHacks Site Announcements/News/Events? you really didnt look where you posted, did you?

    searching your error might help, as its discussed many times before.

    There is even a big sticky thread listing all the error codes.....

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sorry about this

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    This thread has been posted in the wrong section (as stated before). Moved.

    Also Error 0 means that your iso is corrupted. Get a good iso and re-install it.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have try that but still coming with the error, i have a maxtor basics external 1.5 tb

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •