Results 1 to 5 of 5

Thread: Useing 2 backup launchers for diffrent games >.<

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    23
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Useing 2 backup launchers for diffrent games >.<

    Ok , before i get into my problem id just like to say that im so happy that i found this forum and this site. ive used it to mod my wii , and to get me past the multiple problems ive encountered so far , except for this one.

    right now im on firmware 4.1u , and ive got the lates cios. just modded my wii form the 3.1 to 4.1 guide on this site the other day. so ive got all the specs that are in that thread.

    anyways im currently useing 2 backup loaders to play my wii games :O ive got backup loader gamma 0.3 , and neo gamma r6. anyways when i try to play super mario galaxy or mario kart on gamma r6 i get a black and white picture for SGM , and a jumping picture thats black and white for MK. i didnt know how to resolve my problem so i got uploader gamma 0.3 and everything worked fine on it.

    then i got marvel ultimate allaince 2 and wii sports resort. when i attempted to use gamma 0.3 and play theese games i got the 002 error. so i tried neo gamma r6 and got the same error. i found a nifty little guide on theese forums that fixed my problem with marvel 2 and wii resort , so they now work on neo gamma r6 , but i still get the 002 error on the gamma 0.3. and vice versa for mario kart and super mario galaxy.

    I dont want to be stuck useing 2 backup launchers for diffrent games , so how can i resolve this issue so that i can play all 4 of my games on 1 dang backup launcher. i dont care what one it is , as long as it works

    thank you for the help

  2. #2
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    Thanks
    183
    Thanked 2,022 Times in 1,205 Posts
    Blog Entries
    11
    I only have two launchers, USB Loader GX and Neogamma. I use the GX all the time but use neogamma to check issues if a game doesn't run.
    Some games need 002 on some off, some anti. When I know which one it is I set my GX for that in that particular game settings. Sometimes you may have to change video settings aswell.
    My GX runs all the games you mentioned. I can check my settings for each game if really can't sort it.

  3. 1 User Says Thank You WiiJohn For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    23
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    thanks for the response. i guess i,ll play with the settings some more. its not realy a big deal , id jsut prefer to have 1 loader.

  5. #4
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by neokyle21 View Post
    thanks for the response. i guess i,ll play with the settings some more. its not realy a big deal , id jsut prefer to have 1 loader.
    gamma 0.3 and neogamma r6 are both old, try neogamma r7 and see what happens.

  6. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    28
    Thanks
    23
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    thanks for the suggestion BUT i originally had neogamma r7 and got the black and white screen that was jumping for all my games. i got angry and immediatly switched to gamma 0.3 and it worked for my first 2 burned games. then i got 2 more games and it didnt work with thoose , so i tried reverting back to gamma r6 to no avail until a found a handy guide on this forum to fix my 002 error.

    thanks for the help though

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •