Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Backup

  1. #11
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by la_mariachi View Post
    yes exactly i hace to type in ab121b in the hbc version to unlock it. i did follow that tutorial

    edit:
    ok now i got the channel installed and whenever i start it it just goes black the screen wii still on etc but nothing works anymore
    can you link the tutorial you followed? because its not right that your being asked for a password to access HBC, never heard of that before.

  2. #12
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    OK, I think I know your problem USB Loader GX has a password to change themes in the forwarder. I think the crashing is because you are using the forwarder, not the application itself. They do look alike-same theme picture. Can you download the USB Loader GX again or shall I give you a link. Did you want to use USB Loader GX with a forwarder?

  3. #13
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by gen3sf View Post
    OK, I think I know your problem USB Loader GX has a password to change themes in the forwarder. I think the crashing is because you are using the forwarder, not the application itself. They do look alike-same theme picture. Can you download the USB Loader GX again or shall I give you a link. Did you want to use USB Loader GX with a forwarder?
    didnt know that but i dont us GX so thats my excuse!

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    13
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if u could provide me with a link it would be better im cleaning my wii now btw like the cleaning tutorial said to run everthing again

  5. #15
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Here you go: usb loader GX.rar

  6. 1 User Says Thank You Gen3SF For This Useful Post


  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    13
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok so i got the new mod etc on the wii. i installed the stuff u just gave me i could install mario cart wii without a problem now i klick on play and the window with tightening etc pops up and afterwards the screen becomes black everthing keeps beeing turned on. wtf

  8. #17
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    OK, so USB Loader GX works, you might have an IOS missing that Mario Kart needs. When you did your softmod-did you complete Step 5d? That should have installed IOS 38, 53, and 55 most of the older games use those. I can't remember if Mario Kart has any unusual needs.

  9. 1 User Says Thank You Gen3SF For This Useful Post


  10. #18
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    13
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah that works havent tried out with other games yet. so do u think an ios is missing ? i did the whole step installing the 4 ios + neogramma

    i duuno if this helps u 2 help me but my mario cart dvd works without any trouble its just the backup on the harddrive that wont start
    Last edited by la_mariachi; 09-28-2009 at 03:00 PM.

  11. #19
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Usually a black screen means an IOS that the game needs has not been installed. The thing is Mario Kart isn't a brand new game-last year I think? So, those IOSes you installed in Step 5 should cover it. I also checked a game USB Loader type of site and no problems listed. How about you reinstall those three IOSes just in case Wad Manager didn;t write them in correctly or something IOS 38, 53, and 55 from the softmodpack. Use Wad Manager 1.4 also from the softmod pack.

    BTW, by things turning black and turning off-your HD is Wii compatible? It doesn't go to sleep automatically does it? And you do have it plugged in as I posted before.

  12. #20
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    13
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my grandparents are here to play now so ill have to test later. i have a 500gb my book wd hdd its plugged in in the left or bottom one. it turns off when i plug it out but otherwise not.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •