Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: I know im a noob, but someone please help me.

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    thanks

    I appreciate all of the help guys, i have modded my ps2, xbox, and psp, but none of those gave me as many problems as the damn wii.

  2. #12
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Is your Lan adaptor plugged into the outermost USB port (bottom or left depending on Wii position)

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried both ports

  4. #14
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Try this: - gcbackup0.2.rar

    It has mios patcher. I believe cmios is needed to run GC backups from the disc channel-if you use a loader (also included here) mios patcher should do the trick.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    gotta find a gc controller...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •