Results 1 to 6 of 6

Thread: Wad-Manager 1.3 stopped working...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Wad-Manager 1.3 stopped working...

    First of all I'd like to apologize if I'm putting this question in the wrong forum, not quite sure where it shoud be...

    When I try to launch wad-manager I get this mesage:

    initialising libfat, please wait... OK!
    Retrieving device contents, please wait... ERROR! (ret = -1)
    Press any button to restart...

    Source device is SD slot, anyone know how I can fix this? any hellp would be greatly apppreciated...

  2. #2
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    make sure card is properly formatted.

    Make sure you have a wad directory on your card.

    Upgrade to a newer version of wadmanager, 1.3 is fairly old.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    wow that was fast thank you!

    card is properly formatted, wad-folder in place i also been trying to install Wad-Manager 1.5 but it doesn't show up in HBC for some odd reason.

    might add that it was all working great untill I installed Preload .29 could that be the issue?

    Can/should I uninstall Preloader with NandClean, or would I be doing somethingreally stupid if I do?
    Last edited by Phantasy; 09-26-2009 at 02:26 AM. Reason: New question...:D

  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    re format the card, does not matter if its formatted already. preloader should not mess with anything, and dont remove it. WAdmanager file with boot.dol inside should be in the apps folder

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    re format the card, does not matter if its formatted already. preloader should not mess with anything, and dont remove it. WAdmanager file with boot.dol inside should be in the apps folder
    oki I'll try that, thx alot!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Works like a charm now, thank you very much for your help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •