Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: WAD Manager v1.4 ERROR! (ret = -1035)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WAD Manager v1.4 ERROR! (ret = -1035)

    Could any one please explain what this error means.

    >>Installing title... ERROR! (ret = -1035)

    Cheers!

  2. #2
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    it means you are retarded and you did not read the guides nor the faq

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Aw right, i'll ask somewhere else.

  4. #4
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    or you can use the search button, its been covered a thousand times

  5. #5
    Junior Member archon44's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    a lot of the topics i just read are about downgrading from 3.3 to 3.2 though. i am running 4.1E and getting the same prob for IOS50-64-v4889

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Not really doing much Wii stuff these days.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by archon44 View Post
    a lot of the topics i just read are about downgrading from 3.3 to 3.2 though. i am running 4.1E and getting the same prob for IOS50-64-v4889
    +1 exactly the same here and I did all that Tealc suggested wich worked well but stil have the other problem.

    did everything in this guide perfectly:http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    except this one wad i can't install. same error -1035 (same model of wii 4.1E

    anyone?

  8. #8
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    See the errror index in my sig

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    1035:
    Corrupt IOS Most likely caused by using incorrect or bad IOS/wad installations. Fix it the same way as Error 2011.Do this

    this is practicaly the same as tealc sais wich im pretty sure i did correctly, however ill try doing it again maybe i did something wrong. Thanks!

  10. #10
    Junior Member archon44's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    20
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bssvee, are your WADs all in the root? Because I put all of mine in the root after getting this error and BOOM it worked

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •