Results 1 to 7 of 7

Thread: after beatles install HBC not working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    after beatles install HBC not working

    wii was in 3.3 hbc working fine with argon mochip, i tried to use banner bomb to update the HBC and everything looked normal, i tried to play Beatles RB and the game ask me for update and i did update now the HBC is not working. help please

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,662
    Thanks
    295
    Thanked 3,899 Times in 988 Posts
    Blog Entries
    47
    Simply delete the homebrew channel like any other channel then re-run the hackmii installer using the bannerbomb exploit and re-install it.

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    define "HBC not working".

    What system menu version are you now at?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    system update 4.1u, i unistalled hackmii installer using bannerbomb and no luck if gives me a sucess installed with the HBC and ios. but when i exit banbomb it just go to black screen, i pull the sd and reboot the wii the Hbc is there whe i launch the channel same thing black screen. i ran the internet update couple of times and ran the hackmii installer and the same thing over and over.

  5. #5
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by elmostr69 View Post
    system update 4.1u, i unistalled hackmii installer using bannerbomb and no luck if gives me a sucess installed with the HBC and ios. but when i exit banbomb it just go to black screen, i pull the sd and reboot the wii the Hbc is there whe i launch the channel same thing black screen. i ran the internet update couple of times and ran the hackmii installer and the same thing over and over.
    Someone has screwed up his IOS's

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by sociallyantisocial View Post
    Someone has screwed up his IOS's
    the wii is working fine as we speak is just the hbc and that can't get it to work. if that is the problem. how do i fix that? thanks for help
    Last edited by elmostr69; 09-23-2009 at 04:08 PM.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I'm having the same issue, only mine originated when I updated HBC to 1.05. As soon as it was done, it froze on the black screen. I've redone my card, tried Bannerbomb and just like you, it is successful installing, but then freezes on black screen. I've even tried previous versions of HBC via Bannerbomb only to get the same black screen. Any update on how to fix this? I've seen 4.2 solutions that I thought I'd try, but then there's the risk of it bricking.... all I want is my HBC back and I swear I won't touch it again!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •