Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: help HBC not installing after system format

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i couldn't install the boot mii or preloader because of the model i have also i used bannerbomb and i get the message

  2. #12
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by bao978 View Post
    i couldn't install the boot mii or preloader because of the model i have also i used bannerbomb and i get the message
    You are missing what we are telling you.

    1) Find the cIOSCORP uninstaller.

    2) Rename its dol file to boot.dol

    3) Set your sd card up for the bannerbomb exploit

    4) put the cIOSCORP uninstallers .dol file on your sd card in place of the one you have on their (should be the hackmii suites .elf file)

    5) Run bannerbomb

    A Popular misconception is that people think bannerbomb puts the HBC on your system. When in fact Bannerbomb is an exploit to run unsigned/hombrew code

  3. 2 Users Say Thank You to sociallyantisocial For This Useful Post


  4. #13
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by bao978 View Post
    i couldn't install the boot mii or preloader because of the model i have also i used bannerbomb and i get the message
    if you actually READ and UNDERSTOOD what was posted, your not running bannerbomb to install hackmii, you are replacing the boot.dol with the cIOScorp uninstaller, so when you stick the card in, and click yes to run boot.dol, you are running the cIOScorp uninstaller.

  5. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


  6. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok trying it now

  7. #15
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Epic


    Had this thought yesterday but didn't think about putting the actual error screen in, and the legitimate graphics too, win.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  8. 2 Users Say Thank You to Tealc For This Useful Post


  9. #16
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still working on it right now but thanks for the help

  10. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    works great now thats for all the help guys

  11. #18
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    14
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey guys,

    I know this is out of place but any of you happen to why whould I be getting a "HASH CHECK FAILED" error when cIOScorp uninstaller is run?

  12. #19
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Try the sequence posted in Post#12.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  13. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  14. #20
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    Hi,
    I made a big boo boo. i installed cIOSCORP_v3.4 and it gave me an error on installing, don't remember what error so i tried to "virginize" my wii and that made it worse. I used AnyTitleDeleterMOD to delete almost all of my cISO's except 60, 61 and 249.

    I get the cIOSCORP error when I try to install HBC and i get the attached error when I try to run the cIOSCORP remover. I still can run bannerbomb and have tried a bunch of different things to try to get this system back and am hitting a brick wall. Any help would be awesome. Thanks in advance.
    Attached Images Attached Images

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •