Results 1 to 4 of 4

Thread: ERROR! (ewt = -1036)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    ERROR! (ret = -1036)

    Okay I got Waniniko's 4.1 Updater and it downloads everything fine but once it starts installing the first thing, "System Menu 4.1U" it dives me the error (ret = -1036). Hopefully someone can help me out.
    Last edited by VanFinale; 09-16-2009 at 03:03 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, I am getting this too. My Wii has a WiiKey installed and I want to update System menu etc so that I can install a USB loader via HBC.

    I will be interested to find an answer on this but I am still searching. I will post again here if I find the answer.

  3. #3
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,150 Times in 1,065 Posts
    have you installed ios60 patched? do you have 250 blocks free??

  4. 1 User Says Thank You messie For This Useful Post


  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have just put on IOS60 after following the tutorial and tried the 4.1 update again and it works fine.

    The key is following the tutorial http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    Many thanks to those who created the tutorial, it's easy to get lost in this stuff.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •