Results 1 to 4 of 4

Thread: wiimote problem

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wiimote problem

    i installed homebrew with bannerbomd now my wiimote doesnt work i put new batterys in it and even tried to sync it but nothing seems to work

  2. #2
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by wizzle213 View Post
    i installed homebrew with bannerbomd now my wiimote doesnt work i put new batterys in it and even tried to sync it but nothing seems to work
    As in you cannot sync it from the system menu?

    Do you install bootmii as boot2? If so it does not have wii mote functionality

    Are you trying to sync it from the HBC because last i checked that doesnt work either

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah another problem i got is when i start my wii up it starts in boot2 and when i click on the wii sign it doesnt boot up it just goes black i think i bricked it

  4. #4
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by wizzle213 View Post
    yeah another problem i got is when i start my wii up it starts in boot2 and when i click on the wii sign it doesnt boot up it just goes black i think i bricked it
    Well if you have bootmii appearing the system menu issue is easy to fix. What system menu were you on before it bricked? All you need to do is go in to the HBC from bootmii and run wad manager and install the system menu wad.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •