Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: I screwed up big time please help me!!

  1. #11
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    So you can get in to hombrew apps?

  2. #12
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Upstate NY
    Posts
    48
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes. I can load the boot.dol through my sd card and I get the app to start but then I get the error that it wont install due to no known vulnerable IOS or somehting. what should I do?

  3. #13
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    You really are not following anything I have said or asked and no disrespect to you but you probably should have researched this a lot more than you did before you started messing around with your wii. I just do not have the patience today to hold your hand through this when you don't have the slightest clue of whats going on. Sorry, hopefully someone else has the patience too.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    I found this by searching. Maybe it will help? Try the link in shadowsonics's second post.

    http://www.wiihacks.com/general-home...rable-ios.html

  5. #15
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    That might work but it is really a bandage on an open wound. This user seems inexpierenced and would benefit 100% by trying to get Bootmii as boot2 on the system, which won't happen unless cIOSCorp is uninstalled.

  6. #16
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by sociallyantisocial View Post
    That might work but it is really a bandage on an open wound. This user seems inexpierenced and would benefit 100% by trying to get Bootmii as boot2 on the system, which won't happen unless cIOSCorp is uninstalled.
    and, this also shows how important installing BootMii as boot2 would have been BEFORE installing Cioscorp, apart from the fact that many people seem to brick with CiosCorp, If OP had had bootmii installed, this could have been sorted fairly quick with a reinstall of a backed-up NAND.

    Moral of the story: Read EVERYTHING, then read it AGAIN before you even wave the SD-Card in the general direction of your Wii.
    Last edited by davepm; 09-14-2009 at 10:24 AM. Reason: Must learn to type and speel better.

  7. #17
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    lol those hackmii guys 'If this is already the latest version..well, suck it.'

    As I see it.....Run bannerbomb but replace hackmii boot.elf file with cIOScorp uninstaller file and see if it will run. Then you should be clear to swap the files back and run hackmii installer.

    Really if you can't follow this why the hell were you pissing about with cIOScorp.

    cIOScorp uninstaller for 3.3 can be obtained here http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...-3-3-here.html

    You can grab bannerbomb normally from here http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html but links seem to be down atm.

    Both these applications are something which I have not used so I have no idea how they work.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  8. #18
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    Moral of the story: Read EVERYTHING, then read it AGAIN before you even wave the SD-Card in the general direction of your Wii.
    If i had room in my signature for this quote I would put it in it.

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Upstate NY
    Posts
    48
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It works now!! I followed the link Shroom gave and everything worked except the Torcha Bug Restorer, I got an error about downgrade failed. So i just ignored that step and installed everything else and added a bunch of wads that I found as well such as new Shop Channel & a patched IOS61 with Wad Manager that Dogeggs had put in his New 3.1-4.1 Softmod directions for optional. Now I can play burned game again.

    I still get a black screen when trying to load GH5. Any suggestions on that?

    Anyway, Thanks everyone for your posts it was greatly appreciated!!

    Happy Wiiing

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    21
    Thanks
    5
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Search for guitar hero 5 guide. How are you trying to run it? HDD or disk? I followed the guide for USB loader and it works every now and again? But I installed uloader and it loads everytime. If you followed the guide already try using uloader to run it from a HDD.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •