Results 1 to 10 of 10

Thread: Have I lost my Usb loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts

    Have I lost my Usb loader

    HI all

    My wii is wii pal 3.1E and softmode all was working perfect but I wanted to play GH5 off wii gamma so I installed Cios38_rev 14 and Cios the one that you can change to custom Ios37 with Ios37 rev 7 Ios249 I did install a lot of other things like wads and so on ...... any way all is working well apart from My usb loader does not recognize my usb stick, it did when I was on Cios38_rev 13a.
    It just gives me a error 1
    and another thing I cannot load wads I get error ret=1035...

    I was told to install Ios16.wad and use Wad manager Ios16 to install my wads but although I can install some of my wads others will not.. I do not have internet on the wii and I would like to stay on 3.1 is there a way to get my usb loader to work

    Any help would much be appreciated

    Thanks Adders

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts
    help please any one

  3. #3
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    1035 is a broken ios249, delete it with cios uninstaller (click my sig and look under apps) and then reinstall ciosr13a.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts
    Thank you dogeggs for the reply but when I ran cios uninstaller I got this

    Tickets Error ( view= ret 1017 )

    ISO could not be unistalled ( ret=- 1017

    any thoughts

    Thanks

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    try running the r13a installer, it should overwrite....

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts
    Just tryed and it says extract Error ( 1017 )

  7. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    which cios uninstaller did you try? i can't get to my mediafire atm but look for version 1.0 not 1.1...

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts
    I did try cios uninstaller 1.1 but I have just tried cios uninstaller 1.0 and get error ret = 2011

    Help

  9. #9
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    ok - now try anytitle deleter...my mediafire is still broke ffs so have a search for it on wiibrew.org, when you have it, run it, look under system titles and try to delete ios249 - don't delete anything else with it!

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    130
    Thanks
    6
    Thanked 20 Times in 8 Posts
    Dogeggs did any one tell you that you are a genius it worked a treat thanks, I had to install all of the wads to get GH5 to run again but all is OK

    Thanks Again

    Adders

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •