Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Beatles RB2 - start button = instant black screen

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I am using official disc in the disc loader channel...it has not asked me to update at all. and i can confirm I have gotten the guitar, mic, and drums now to work. I havent tried them all together yet but we will later on. I am having no sync issues as well. Everything seems to be completely smooth so far.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by calvinroots View Post
    I am using official disc in the disc loader channel...it has not asked me to update at all. and i can confirm I have gotten the guitar, mic, and drums now to work. I havent tried them all together yet but we will later on. I am having no sync issues as well. Everything seems to be completely smooth so far.
    can you post a copy of your IOS56 file to the net somewhere? or email it to stylnchris @ gmail . com

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    48
    Thanks
    7
    Thanked 9 Times in 3 Posts
    Has anyone got a backup copy of this game working ?

    I have two wii's one with wiikey2 and the other with drivekey. Both with homebrew and backup launchers but no matter what I try it wont load after selecting start.

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    GOT IT WORKING!

    Download - IOS56-64-v5146.wad - Sharebee.com, the one and only online file hosting distribution service. (sorry Im lazy to link XD)

    Once the page loads double click on the megaupload link. Then use a wad manager to install it. Good luck everyone

  5. 1 User Says Thank You canon525 For This Useful Post


  6. #15
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    25
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You rock!! And now I will too!

  7. #16
    New Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 1 Post
    I got it working without trouble. I have a Wiikey 2 and am running 4.1U. I did not install any ios's but might have installed IOS56 for GH5.

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Can't get it to work!

    Have soft mod, using gamma loader, and installed ios56 wad but still getting black screen.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ogonz002 View Post
    Have soft mod, using gamma loader, and installed ios56 wad but still getting black screen.
    me too ahhhhrghhh

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    WTF is a wad manager?

  11. #20
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Through the wonders of modern technology, here's your answer Let me google that for you
    Not really doing much Wii stuff these days.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •