Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: wtf is wrong with my wii!!?

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    103
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Smile

    Good morning!
    I hope it worked

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    well i did everything you said and im still having problems im wondering if its a wad thing...... like a corrupt wad oor something also im trying to get backup launcher to work and no dice it gives me a disc read error

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    103
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Exclamation

    Quote Originally Posted by teh View Post
    well i did everything you said and im still having problems im wondering if its a wad thing...... like a corrupt wad oor something also im trying to get backup launcher to work and no dice it gives me a disc read error
    what you having problems in?

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    its ok i got it working !!!!!!!! now i just need gamma loader to work but im pretty sure it has to do with media e.g. im not burning on dvd-r im using dvd+r

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    103
    Thanks
    11
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Us

    Quote Originally Posted by teh View Post
    its ok i got it working !!!!!!!! now i just need gamma loader to work but im pretty sure it has to do with media e.g. im not burning on dvd-r im using dvd+r





    WWOOOOOOOOTTTTTTTTTT@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!# CONGRATULATIONS MANE!!!!!!!!!!!!! !!!!!@@@@@@@@


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •