Results 1 to 4 of 4

Thread: Uninstalled IOS60 HELP!!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    59
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Uninstalled IOS60 HELP!!!!

    I deleted IOS60 because I thought that is what broke my Wii in the first place but after i deleted it my Wii Remotes wont even sync anymore. I can use BootMii to get to the HomeBrew Channel, but none of the apps that I have tried yet work. All they do is make the wii freeze. HELP?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    Not sure what you could do, In fact i think you're permantly bricked unless you had a NAND Backup but since IOS60 is your system IOS your in alot of trouble. That's why all the guides always say:

    DO NOT UNINSTALL IOS60

  3. 1 User Says Thank You ShadowSonic2 For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    59
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by ShadowSonic2 View Post
    Not sure what you could do, In fact i think you're permantly bricked unless you had a NAND Backup but since IOS60 is your system IOS your in alot of trouble. That's why all the guides always say:

    DO NOT UNINSTALL IOS60
    Yeah I kinda already figured that out AFTER I already deleted it and my wii stoped working again. So is there any way that I can get a .NAND file? Can I get one from somebody else and it work on MY Wii?

  5. #4
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    i dont think so since each wii's common-key.bin is different. Unless you made your own i dont think you can fix this but you could try using google and do this. (always worth a try)

    Googling Custom Wad Manager
    and try using it since it runs off of IOS16 and re-install IOS60 or you could try running Any Region Changer and see if you get any luck.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •