Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Okami Backup -- not loading --- help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Okami Backup -- not loading --- help

    Hi,

    Trying to get Okami to work... When i load the DVD-R it just puts the screen green and... stucks... please help

    Im using:
    - FW 4.1 (hacked with the tutorial in this forum).
    - Neo Gama Backup Loader R7, IOS249 Rev 14

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Okami green screen on wii

    i have the EXACT same problem!

    -i have 4.1E wii
    -neogamma R6, IOS 249 (Rev 14)

    when i load okami.iso(PAL) that was burnt to a dvd-r disc it loads a green screen and freezes.

    i have to manually power off and restart.. any ideas how to fix this? will be much appreciated!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Joining the question... i have the exact same thing and would be happy for any help.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ditto, same problem here.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    133
    Thanks
    15
    Thanked 19 Times in 15 Posts
    Seems it should work, have a look here:

    USB Loader v1.x Game Compatibility - WikiTemp

  6. #6
    Senior Member messie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,118
    Thanks
    68
    Thanked 7,151 Times in 1,065 Posts
    maybe you need to install ioses 38-53-55

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I think I have 38 that came with the ios249 install, rev14. But where would I get 53 - 55?

    Thanks for the help btw

    Edit: never mind, the search tool is better than I thought, hehe. Gonna try this when I get home tonight.
    Last edited by Lucideus; 09-02-2009 at 01:57 PM.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by messie View Post
    maybe you need to install ioses 38-53-55
    Had those installed, still no go.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, I'm getting the same thing. I know my burns are working cause my sister has a chip and the disc works for her. It must be a compatibility problem with Neogamma.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same thing

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •