Results 1 to 6 of 6

Thread: HBC black screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HBC black screen

    Hi All, NEWBIE Alert ......
    this is my first post please be gental lol

    I'm having trouble loading anything in HBC....

    my wii is 3.2e softmoded been working excellent for quite some time untill i update with request from HBC to update to 1.3. thought ok installed hbc to 1.3 didn't update dvdx or bootmii. went to load hbc black screen just hangs there, so i deleted then reinstalling homebrew channel again to 1.01 using twighlite hack hbc loads sd icon appears thats it or to update request again, SD card is installed and all the apps are on the sd but not appearing in the hbc not sure what to do next.

    have been reading that ios61 needs to be updated but not sure dont wont to brick it. USB loader works perfectly.

    Any help would be greatful.

    Cheers
    Oyama
    Last edited by oyama; 08-06-2009 at 11:31 PM.

  2. #2
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    Quote Originally Posted by oyama View Post
    Hi All, NEWBIE Alert ......
    this is my first post please be gental lol

    I'm having trouble loading anything in HBC....

    my wii is 3.2e softmoded been working excellent for quite some time untill i update with request from HBC to update to 1.3. thought ok installed hbc to 1.3 didn't update dvdx or bootmii. went to load hbc black screen just hangs there, so i deleted then reinstalling homebrew channel again to 1.01 using twighlite hack hbc loads sd icon appears thats it or to update request again, SD card is installed all apps are there not sure what to do next.

    have been reading that ios61 needs to be updated but not sure dont wont to brick it. USB loader works perfectly.

    Any help would be greatful.

    Cheers
    Oyama
    Well you did the right thing un-installing homebrew and re-installing the old homebrew channel. And since it ain't broken don't fix it . What i mean is if you ignore the update enough it will stop.

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jonathanb9595 View Post
    Well you did the right thing un-installing homebrew and re-installing the old homebrew channel. And since it ain't broken don't fix it . What i mean is if you ignore the update enough it will stop.
    Thanks for the reply,
    what i meant to say is SD card is installed and all the apps are on the sd but not appearing in the hbc not sure what to do next.

    Cheer Oyama

  4. #4
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    Quote Originally Posted by oyama View Post
    Thanks for the reply,
    what i meant to say is SD card is installed and all the apps are on the sd but not appearing in the hbc not sure what to do next.

    Cheer Oyama
    Just format your SD card to FAT and see what that does and also make srue that all your folders are in the correct place.

    P.S. i had that problem so i would try reformating to FAT first

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by jonathanb9595 View Post
    Just format your SD card to FAT and see what that does and also make srue that all your folders are in the correct place.

    P.S. i had that problem so i would try reformating to FAT first
    ok i reformatted the sd to fat and fat32 same result able to see hbc background with bubbles floating but that's it no apps displayed version 1.01, if i upgrade to 1.03 wii hangs black screen wii mote turns off have to power down to load the wii. its got me stumped.

    Cheers oyama

  6. #6
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    Quote Originally Posted by oyama View Post
    ok i reformatted the sd to fat and fat32 same result able to see hbc background with bubbles floating but that's it no apps displayed version 1.01, if i upgrade to 1.03 wii hangs black screen wii mote turns off have to power down to load the wii. its got me stumped.

    Cheers oyama
    Do you have hte Apps folder on root of SD and have your apps named boot.dol

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •