Results 1 to 9 of 9

Thread: HBB Problem...

  1. #1
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    HBB Problem...

    (Sorry i meant HBC Problem) The other day i was using the HBC and it was working no problem, i was playing some Super Mario War n stuff like that, now all of a sudden whenever i try using an app in the HBC like super mario war it says "Loading" and it stays at 0%. I tried putting in Twilight Princess and re-installing the HBC but it makes no difference. Anybody know wat happened?
    Last edited by Mojo514; 08-02-2009 at 10:06 AM.

  2. #2
    New Member cbjones26's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    201
    Thanks
    8
    Thanked 41 Times in 31 Posts
    did u install anything? or update anything?

  3. #3
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by cbjones26 View Post
    did u install anything? or update anything?
    I didnt install or update anything, it was working one day than not working the next. Any app i try to load in the HBC won't load up no more.

  4. #4
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Blog Entries
    1
    Not to somewhat change the subject but you can play super mario war off a channel instead of using the HBC to launch it. Go to wadder.net and look for a super mario war cannel.

  5. #5
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by Jasons34 View Post
    Not to somewhat change the subject but you can play super mario war off a channel instead of using the HBC to launch it. Go to wadder.net and look for a super mario war cannel.
    Good to know anyway.

  6. #6
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I just want to get the HBC working cause theres a lot of apps i use on there.

  7. #7
    New Member thepimp2009's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Wirral/Cheshire/Blighty
    Posts
    39
    Thanks
    12
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Quote Originally Posted by Mojo514 View Post
    I just want to get the HBC working cause theres a lot of apps i use on there.
    you got an up to date nand backup..?

  8. #8
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Quote Originally Posted by thepimp2009 View Post
    you got an up to date nand backup..?
    nand backup? dont even know what that is, but i never needed something like that before to make it work. But anyway, i just want to get it working again, ill do some research on how to fix it, but incase i dont find a solution can somebody who went through this problem tell me how i can fix it. Thanks a lot

  9. #9
    New Member Mojo514's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    MTL
    Posts
    99
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Still no luck with fixing the problem, no apps will load and re-installing the HBC does nothing. I need some help on this one

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •