Results 1 to 3 of 3

Thread: wads

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    51
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    wads

    I have now updated my wii to system 4.1E and have managed to install the usb loader using the readmii on the usb loader site. I have the channel version installed instead of forwarder and now every so often as part of a game is loading i.e when i hit play again in wii sport i get a black screen.
    I was told in this post to install the following wads
    IOS53-64-v5149.wad
    IOS55-64-v5149.wad
    can someone explain to me what they both do?

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,653
    Thanks
    295
    Thanked 3,895 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    They are 2 of the 3 IOSs that are needed to fix the 002 error that some people get, the three IOSs are 38,53 and 55

  3. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    They add support for something or other in newer games, like Wiispeak and WM+ compatibility. Even if the game doesn't use them Nintendo still put them in the game updates and you'll get a black screen until you install them.
    Not really doing much Wii stuff these days.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •