Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Backup loader ,no homebrew channel

  1. #11
    New Member Cressida's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Western Australia
    Posts
    384
    Thanks
    37
    Thanked 1,924 Times in 87 Posts
    Quote Originally Posted by printer34 View Post
    I now have the home brew channel but no boot mii , if I start the wii sd card in it gives the 4 title as before but the remotes don't work. if i take the sd out and start then go to homebrew it says sd in the middle for a few seconds then just the bubble screen remains, their are 2 icons bottom right ,the earth flashes when passed over but thats it . in managment /sd it shows hbc and ask if i want to copy, i say no. Any clues??
    Use power and reset buttons on wii to navigate those 4 menus, as per instructions on the website.
    Last edited by Cressida; 07-28-2009 at 02:30 PM.
    GOOD MEN SLEEP SOUNDLY
    AT NIGHT,
    KNOWING THAT ROUGH MEN
    STAND READY TO DO VIOLENCE ON THEIR BEHALF IF THEY DON'T INSTALL IOS 38, 53, 55.

    Press at the bottom right of the post if this response was of any assistance.

  2. 1 User Says Thank You Cressida For This Useful Post


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    7
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got there in the end. Many many thanks
    Gaz

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •