Results 1 to 4 of 4

Thread: homebrew browser dead

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    homebrew browser dead

    I cant access the homebrew browser anymore, is there a new fixed version out there? I can still play all the snes/nes/etc emulators I downloaded from it but I start it up and it fails to find to connect to the site. Let me know if something changed after the auto 4.1 update last week? Thanks

  2. #2
    Junior Member 420soljah808's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kaneohe, Hawaii
    Posts
    172
    Thanks
    31
    Thanked 41 Times in 33 Posts
    does ur wii have internet 4 sure?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes, I am running 24/7, I definitely saw my wii lighting up the one night when the 4.1 update was coming through, and I downloaded a bunch of stuff previously from HBB before the update. At least can anybody who received the latest auto update confirm their HBB still works and what version of it they are using so I can compare?

    Could just be a version issue, lmk.

    Thanks

  4. #4
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    I just ran it and i am on 3.2U so i am not sure what is wrong with yours?

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •