Page 52 of 54 FirstFirst ... 2425051525354 LastLast
Results 511 to 520 of 532

Thread: Tutorial: How to play a backup of Wii Sports Resort

  1. #511
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks....it worked like a charm.

  2. #512
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    48
    Thanks
    19
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by N1gel View Post
    For USB loader gx - click on the box image of wii sportd resort - you should now have a spinning disc image page (if not turn off quick boot in the settings) - click on settings - click on game load - scroll down to alternate dol and click it you should then see "selected dol" (if not scroll down a bit more) click this and select yes - save and then go back out and play the game and the video tutorial will play then your wii will reset. Once this is done go back into the game settings and turn the alternate dol back to default, save it again and then the game should run (you will need the error 002 fix on as well)
    nice one mate, this has done the trick for me......

  3. #513
    New Member DJMic's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Alberta Man
    Posts
    146
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca What fixed it for me...

    Mine "was" working and something changed and stopped working my screen would go black and the wii would hang... Here is what fixed it for me.

    click on the box image of wii sports resort - you should now have a spinning disc image page (if not turn off quick boot in the settings) - click on settings - change the top option to console default.

    Back in business


    Remember to give thanks!

  4. #514
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Im probably gonna ask a stupid question it seems im the only one with this problem cant find it anywhere.......all the voices are speaking english but all the writing is in japanese makes it hard to figure out who to play not knowing how to read japanese.....anyone got a solution for this?

  5. #515
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did exactly what u said but when i try and load a bunch of numbers come up? also i didnt have any 002 fix in the config options

  6. #516
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    111
    Thanks
    24
    Thanked 30 Times in 22 Posts
    Quote Originally Posted by neveen View Post
    i did exactly what u said but when i try and load a bunch of numbers come up? also i didnt have any 002 fix in the config options
    You are definitely using USB Loader GX? if so maybe it is and old version try updating the loader

  7. #517
    New Member Beanface's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    14
    Thanks
    33
    Thanked 1 Time in 1 Post
    That was really the lamest video I've ever seen...

    Thanks btw.
    Last edited by Beanface; 12-11-2010 at 07:05 AM.

  8. #518
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Is it normal to get a screeching distorted sound halfway thru watching the wii motion video?

  9. #519
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Red face 4.3u softmodded, game resets to Wii Main Screen at launch

    Greets all...hopefully this one is a quick fix.

    Successful softmod of 4.3u to latest per the fantastic guide.

    Only game backup that doesn't work is this one, which, whether I use the retail disc or hard disk backup, quits to the main screen immediately at launch.

    This is the second system I've softmodded without issue, only exception being that I forgot to play this game first before going through the guide and softmod.

    I have disabled disc and system updates w/ priiloader, should I re-enable them to let this game put something on the system for the game to run?

    Do I need the special .dol file to fix? It sounds like I just need to watch the video on the retail disc, though I am unable to do that if I can't get the game to launch at all.

    I'm using CFG USB Loader (per the Guide), latest v62 rev.

    I've searched the forum and googled the internets, and most issues with this game point to older system revs and such, so I want to make sure I do the right thing.

    Any help would be greatly appreciated.

    Happy New Year!

  10. #520
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    12
    Thanks
    18
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by csdoubleyou View Post
    Greets all...hopefully this one is a quick fix.

    Successful softmod of 4.3u to latest per the fantastic guide.

    Only game backup that doesn't work is this one, which, whether I use the retail disc or hard disk backup, quits to the main screen immediately at launch.

    This is the second system I've softmodded without issue, only exception being that I forgot to play this game first before going through the guide and softmod.

    I have disabled disc and system updates w/ priiloader, should I re-enable them to let this game put something on the system for the game to run?

    Do I need the special .dol file to fix? It sounds like I just need to watch the video on the retail disc, though I am unable to do that if I can't get the game to launch at all.

    I'm using CFG USB Loader (per the Guide), latest v62 rev.

    I've searched the forum and googled the internets, and most issues with this game point to older system revs and such, so I want to make sure I do the right thing.

    Any help would be greatly appreciated.

    Happy New Year!
    Mine does the exact same thing but im running mine off FAT32 HDD via WiiFlow.

    Any solutions to fix this.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •