Page 44 of 54 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 431 to 440 of 532

Thread: Tutorial: How to play a backup of Wii Sports Resort

  1. #431
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Works perfect to load the WSR with neogamma R8 (load from usb)

  2. #432
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hello, I did everything and everything runs smooth except, when I try to run the game with USB Loader GX, the screen just turns black and I have to hold the power button to turn it off. Iīm trying with two games on HDD: Luxor NTSC and Wii Sports Resort PAL. Both with same issue.
    My Wii is US and with 4.0U. I donīt have wireless and I donīt know what are happend. Could you, please, help me?

  3. #433
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada
    Posts
    108
    Thanks
    25
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Em, did you force NTSC?

  4. #434
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i downloaded the .dol and watched the video fine, but when i went back and turned off the alt. dol, it went to a black screen. i was using configurable usb. can anyone help. thank you so much for your help, and have a great day.

  5. #435
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wsr

    Wii at 4.1 NTSC
    Using USB configurable Loader
    Softmod with the any wii 4.1
    When i choose alt dol at player.dol i'm able to watch the video but at the end
    it freeze (white page) has to reset the wii
    What i'm doing wrong? can it be the backup i made(transfer original disk to the hard disk) is corrupted?
    thanks

  6. #436
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi

    I've had it working fine using USB Loader GX after usign the alternate dol and then reverting to no alternate dol with 002 set to anti, played it a few times and it worked great however now I'm not sure what has happened but I get to the menu where you select the game you want and then it goes to a black screen and you have to power cycle the wii to get back to the system menu.

    It's driving me nuts as it now seems to do it for most of the games on the drive too

  7. #437
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Langers View Post
    Hi

    I've had it working fine using USB Loader GX after usign the alternate dol and then reverting to no alternate dol with 002 set to anti, played it a few times and it worked great however now I'm not sure what has happened but I get to the menu where you select the game you want and then it goes to a black screen and you have to power cycle the wii to get back to the system menu.

    It's driving me nuts as it now seems to do it for most of the games on the drive too
    mine does the exact same thing. i have yet to figure out what the problem is. but that is when i force NTSC, when i leave it pal 50 or pal 60 it gives me a screen that is grey and i can see the game but it just runs from bottom to top. wish i could figure it out.

  8. #438
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I'm going to try removing USB Loader GX and all the images from the drive and reinstall it from scratch, I'll let you know how it goes

  9. #439
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Johannesburg, South Africa
    Posts
    26
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i managed to get this working using only USB Loader GX and the alt dol method. No burning to disc. This was using Cios rev14, GX vers 815, a 3.4E wii and PAL sports resort. Only problem i have is that it worked great on 2 of mine but trying on a friends i only get black screen when trying to load the first time with the alt dol. Any ideas why it would be different? Same system, i did the mod the same way. Very weird...

  10. #440
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Langers View Post
    I'm going to try removing USB Loader GX and all the images from the drive and reinstall it from scratch, I'll let you know how it goes
    please do. i am anxious to see if it worked for you.

Page 44 of 54 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •