Results 1 to 7 of 7

Thread: Wii Ware help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii Ware help

    Ever since i installed homebrew channel on my wii my wii ware titles no longer work they show up on my channel list but when i click on them it just reloads the main wii menu does anybody know how to fix this im thinking im missing something or accidentily deleted something when setting up my hombrew PLEASE HELP

  2. #2
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    You may need to install IOS60.
    Look into this first before you do anything.!!!!!
    PLEASE SEARCH, READ, AND THINK BEFORE DOING ANYTHING.


    Don't forget the thanks button...

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i dled the wad for ios 60 and put it in my wad folder but it does not show up in the wad manager i am running wii 3.4u

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i found them in the wad manager but they will not install it says error 1017

  5. #5
    New Member Fluid's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    72
    Thanks
    5
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    Try using an ios60 installer/patcher instead of installing it as a wad.

    Let me google that for you

    Go to that link, and give it a second. Then click on the first option which should be the megaupload site. Download the file. Put the ios60 installer/patcher in your apps folder, and run it from HBC just like an app. When you run it, say no to install ios61, say yes to install ios60, say yes to patch ios60, say no to isntall shop channel.

  6. 1 User Says Thank You Fluid For This Useful Post


  7. #6
    New Member hackernerd's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    73
    Thanks
    4
    Thanked 433 Times in 8 Posts
    Quote Originally Posted by alucard711 View Post
    i dled the wad for ios 60 and put it in my wad folder but it does not show up in the wad manager i am running wii 3.4u
    Sometimes when you have too many wads in the WAD folder some may not show up, so delete a few you no longer need

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i installed ios 60 and some wii ware games are working but most still just take me back to the wii menu

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •