Results 1 to 5 of 5

Thread: 4.1 Issue

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    4.1 Issue

    Hi
    Hi first of all I must admit im a complete noob at Wii hacking. Only doing it 2 weeks. I hacked my own week about a week and a half ago with no problems (ver 4.0) .Today i started to do my brothers but have had a lot of problems. He updated to 4.1 before I got the thing. I installed hombrew via hackmii bannerbomb and that works fine however when I go to load loadmii I get a a FAT error. I tried the cios36 v10 installer and I get a -2011 error right at the end when its installing, when I run the Ios downgrader it just resets the wii. This is not a LU64+ machine, homebrew says its ISO61 v 19.26. Does anybody have any surggestions. I would really appriacte it.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    It might be related to the -2011 error which requires the installation of cIOS on the Wii.

    See the following thread for more information and a simple tuturial http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...s-any-wii.html
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 2 Users Say Thank You to Tealc For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Thanks Tealc ill give it a go.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    6
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem Solved

    Quote Originally Posted by Tealc99 View Post
    It might be related to the -2011 error which requires the installation of cIOS on the Wii.

    See the following thread for more information and a simple tuturial http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...s-any-wii.html
    That done it, thanks.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm running HBC on wii 4.1U everything was working except my DVD 2011 error, thanks to this post it is now working

    thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •