Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Please help! The Conduit - "Game Disk Could Not Be Read"

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    15
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oliver, you have a totally different problem to the one I did.

    I'm now roughly 70% through the campaign and I think this game is brilliant, hopefully it will inspire other developers to create mature shoot-em-up's exclusively made for the Wii's awesome control system.

    I'm having trouble playing online though, the game connects and authenticates other players fine but when we get into the match you can hear a count-down and I can see my player stats (e.g health bar, ammo etc.) as well as the score and it tells me who killed who but I can't actually play! my player never seems to spawn, does anyone know why this might be?

    I don't think it's my internet connection as I can play Call of Duty: World At War online fine.

    Thanks again for any help you can give me...

  2. #22
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    can't play ? ............. are u certified to shoot ? lol

  3. #23
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15

    Ca Conduit like the rest of the games is just "Insert & Play" like almost all Wii Games

    Quote Originally Posted by Ossot View Post
    For what it's worth. The only other two things I can think of, one of which will probably be no help at all. Is one, maybe it just really hates being run in PAL mode? But i really dont if the modchips use the same method for that stuff the softs do. >>>>PLAYS OK with MODCHIP

    Second is, could you run updates or something for your chip?>>>>UPDATE for modchip not needed for Game.

    I'm 100% a softmod guy, but I'm pretty sure the chips have their own firrmware you can update? >>>YES they DO IF REQUIRED..but not needed for almost All games

    Highlighted in red

    Wiihacks Super Mod / Admin

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Violator View Post
    what configuration do you have? have u used the 002 error fix to patch the iso? i dont understand how i have a simple homebrew mod in comparison to other people and i got it to run just by using ios 60 and 002 fix :P
    err im using a soft modded wii i am on 3.2E and i have all the latest ios's and cios's and i have neogammer ver6 so i dont see the problem :S

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ecuador
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get the same cannot read disk error. I eject it then put it in again and it reads the disk. Then after a short time it doesn't read it again. I downloaded a 2gb file, then uncompressed it and got a 4.5gb iso. It updated my wii to 3.4. I have a NTSC wii with dc2key.

    I haven't found a solution yet.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •