Results 1 to 5 of 5

Thread: Discoloration in games

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Discoloration in games

    I have burned several Wii and Gamecube games with great success, but with two particular cases, I have had trouble. These two are Mario Golf for Gamecube and Animal Crossing for Wii. They boot fine, and play fine, the only problem is the games look extremely discolored - there is a lot of black and red. They are both PAL games, and I have an NTSC wii, but I ran regionfrii for animal crossing. Has anyone else had similar problems or found a fix for it?

  2. #2
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    force NTSC and see what happens (via loader it will be in loading options)

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

  3. 1 User Says Thank You jonathanb9595 For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you, that worked for my Animal Crossing Wii version, however I also had the Animal Crossing GC (PAL) and Harvest Moon GC (PAL) that I was trying to load with GCbackuploader via Homebrew, and if I boot it with the disc already in, it messes up the screen and freezes. If I boot GCbackuploader and then insert either game, it says DVD error

  5. #4
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    I have 2 theorys 1. its a bad .ISO and 2. (not really a theory but anyway) you don't need to load gamecube games with the gamecube backup loader you can use gamma and other wii backup loaders and it works all the same.

    This time i made sure....





    I'm gonna help you

    Wiihacks IRC
    MK:1333-5496-0297
    Brawl: 2406-5287-1013

  6. 1 User Says Thank You jonathanb9595 For This Useful Post


  7. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That's really weird. When I went into Homebrew to use the GC launcher, it failed. But when I went to my Wii Backup Launcher Channel and ran it, all it did was launch the GC launcher application, yet this time it worked. That's really odd, but thank you so much

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •