Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Preloader 0.29 won't find hacks.ini on 4.0U console

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, I followed this guide:
    Guide: How to Launch Backup Games From Disc Channel On 4.0 Firmware.

    and tried using the hack.ini for my region from here:
    Preloader/hacks - WiiBrew

    I have tried EVERYTHING suggested but still no joy.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Remove the 'ini' the system recognises that already just title it 'hacks' in the root of your SD... works a charm

    cheers

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii systems are damaged

    Hi Everyone,

    I am not able to open a new thread, So I will put my question here, yesterday I was installing preloader v0.29 on my wii I think I did install this 2 time than I had to restart, after restart I got the following message:

    Wii systems are damaged and the error stay no chance to go further, can someone help,

    thanks in advance

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having similar problems. I put Hacks.ini in the root of the sd card (it's non SDHC) and preloader can't find it.

    I'm also having trouble using CIOScorp, all of the guides are unclear on what I need to do.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No hacks ini

    I was having the same problem. I was trying to put the hack file i downladed into another file on my sd card. This was wrong. I just pasted the config file to the sd root and every thin was fine.

  6. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    are you putting the hack.ini on the root of ur sd i prefer 2gb at the most i have had issues in the past with larger sd cards

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was having this issue, and for me it was SD card size. 4g no, 2g no, 512mb perfect!

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    Quote Originally Posted by dcgolf View Post
    Barton18,

    OK... simple solution and can't believe I made the mistake! I was renaming the NTSChacks.ini to "hacks.ini", not JUST "hacks". Remember, the windows file system already has it as an .ini file so... so when you rename just name it "hacks" and don't type the ".ini"
    thanks alot man i was stuck and till i saw your post was super helpfull

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •