Results 1 to 4 of 4

Thread: USB no longer working?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB no longer working?

    Hi, this is my first post so any help would be much appreciated.

    I have a PAL Wii, System Menu 4. I have been using USB Loader 1.5 to run games from a USB HD. Today, I tried to install the new CIOS Rev13 so that I could play the new Ghostbusters game. But now, my Wii no longer recognises the USB drive at all!

    I have tried several programs (USB Loader, Gamma etc) and the HD is definitely fine, I can browse it on my PC. Has anyone else had this problem? How can I undo the upgrade to get it back?

  2. #2
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Plug the usb cable in the bottom port of your Wii....
    Left if it is standing up...

  3. 1 User Says Thank You wiidoggii For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wow! I can't believe that actually worked! Thanks so much!

  5. #4
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Thanks
    48
    Thanked 197 Times in 147 Posts
    Yeah! the newer versions of cIOS38 only work on that port.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •