Results 1 to 2 of 2

Thread: Some questions

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lightbulb Some questions

    Hello.
    I looked through and didn't find anything similar to my problem... or I probably didn't look hard enough. Sorry if something similar has been said.

    Well recently I had downloaded the homebrew channel without the twilight hack. And much more recently three games just to try it out.

    Of course these were .wad files.
    Yesterday I downloaded a Twilight Princess wad. I saved it to my SD card and installed it through the WMIOS35 app.

    When it installed it gave me an error message. Can't really remember it from the top of my head but it's a message I am sure most of you are familiar with "USB subsys (-1)"

    I had this same problem with Wario Ware Smooth Moves.

    Earlier today I downloaded a wad for a classic game, Sonic the Hedgehog. I installed the same way I installed the others this seemed to work well.

    Then I decided to try a N64 game I previously owned: LoZ: Majora's Mask.
    Installed it like I did the others. I didn't recieve an error message and I didn't work either. It just sent back to the Wii Channel Menu.

    Any help/advice would be greatly appreciated.
    Thank you to those who consider helping in advance.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Really sorry for the double post but I would really like to know what the problem is?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •