Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: First Post...Already A Problem...lol

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

    First Post...Already A Problem...lol

    Alright Where Do I Start? Hello I Guess...Anyways Down To Business....

    I Installed (On My Virgin Wii) Homebrew Through The Bannerbomb Expliot (YAY) And I Got Right Into It Last Night...Haven't Slept In Over 24 Hours. So I Burned Punch Out On A +R And -R DVD And Neither Work With Gecko Os. Now I Figured I'd Try And Solve This On My Own But There's Only So Much I Can Do Before I Freak Out. I'm Now Trying To Install The Usb Loader 7 But Can't Because I Got An Error Reading The Cios, So I Tried Installing Cios Rev10 Through Network...No Luck Got Pretty Far But Failed In The End. If I'm Not Providing Enough Info Please Let Me Know And I'll Be Happy To Provide More.

    Tried Downgrading From 4.0 To 3.2 But Couldn't Even Get That Working.

    I Appreciate ANY Replies Even If It's Just To Say Hi =)

  2. #2
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    here ya go MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service this has the cIOS patcher AND the backup launcher (if it dosn't work post back)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Alright First Of All Thanks For The Reply. Second. The cIOS Didn't Work Error -1017 I Think It Was. I Ignored It Though And Tried Loading The Backup Launcher Which Actually Read My Backup...I Think...It Usually Said No DVD Or Something But This Time It Said Something About The cIOS. I'm Totally Willing To Downgrade If Needed.

  4. #4
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    you said in your first post you couldn't donwgrade and 2 things 1. if u LU64/65 dont downgrade. 2. i 4get crap lol srry ill think ov it but post back lol

  5. #5
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    433
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    Could it be a network problem?? weak internet

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Would The anytitledeleter Help Me? And Thanks For The Internet Connection Suggestion I'll Check That Out. Another Question I Have Now Is How Do I Figure Out Whether My Wii Is LU64/65 Or Not?

  7. #7
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    the bar code if it starts w/ LU64 or LU65 than thats wat it means its on the bottom ov the wii

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Alright So It's LU54. I Hope That Good. Should I Go Ahead And Try To Downgrade? I Was About To Use The anytitledeleter But I Wasn't Sure How To Go About Doing That So I Didn't Do That...

  9. #9
    New Member jonathanb9595's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Earth
    Posts
    697
    Thanks
    78
    Thanked 159 Times in 121 Posts
    ok then go right ahead ur in the clear

  10. 1 User Says Thank You jonathanb9595 For This Useful Post


  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Currently Downgrading To 3.2! YAY Thanks For ALL The Help All Of You! I Appreciate It LOADS!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •