Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Usb hdd

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sucess at last!

    - Any Title Deleter worked
    - Installed rev9 given by you, success
    - Tried USB Loader, no go
    - Ran IOS36 rev10 patcher, worked after three days of trying
    - Ran USB Loader again, detected my SD Card and said no partitions found
    - Exited, connected USB drive (already formatted with the correct partition, that was the easiest step, hehe) and it recognized the partition

    I am backing up the Rock Band game disc right now. ETA 25 min. This is awesome. Thank you so much everyone!

    (PS: I will need to sort out the loader a little bit. Don't want to go through all that for loading games. I will see if there is a way to get a channel on the main page. No more swapping discs!)

  2. #22
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    finally! well done m8....you may have probs with rock band but thats another story see how it goes...

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I tried a quick startup on the Rock Band and it worked. Didn't play it yet but hopefully it will work.

    I tried Cover Flow USB Loader and it looks good. However, I could not figure out a way to install a channel for it. There are several ways listed on its thread but none that do not require an SD card. I might go the pre-loader route.

    Ripping Mario Kart now. 12 mins left. Thanks so much Dog Eggs, you rock.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    So I'm having the same run around...

    I can't install the CIOS36_rev10 get error ret -1

    I got All Title Deleter and I got 2 pages of IOS's no 249. When I press home at the Homebrew channel I get IOS36 v4.18

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm having the same run around as this guy...

    Can't install CIOS36_rev10

    I got the All Title Deleter...but don't have IOS249 in the list. But do have like 2 pages of IOS's...

    When I run HBC and hit home it says IOS 36 rev 4.18...

    Any help on what IOS I should delete?

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Do you get ret -1017? That is what I was getting.

    Before you delete IOS249, have you tried installing the 249_rev9 linked to before? The only reason dogegg asked me to delete 249 was because I could not install 249_rev9.

  7. #27
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For dogegg's earlier comment and for the record, Rock Band does not work. I just tried playing the game and it did not recognize the mic. When I popped in the disc and tried it again, it worked without any issues.

    BTW, Rock Band disc prompted for a system update which almost gave me a heart attack (after all the troubles). But I did it anyway and my firmware is still 3.2U and HBC still works so I don't what kind of system update it performed.

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I got CIOS36 rev 9 to install, but the loader doesn't work, I'll try CIOS249 next

    tried installing CIOS249 via IOS16 thru WADMAN 1.4 but get error when trying to read Wii SD Slot.. Err -1
    Last edited by Finjitzu; 05-26-2009 at 06:11 PM.

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    and now it seems I can't load wads through the Wii SD card... ERROR -1
    Last edited by Finjitzu; 05-26-2009 at 06:24 PM.

  10. #30
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Error -1 suggests you haven't installed something correctly as the USB system has failed to initialise.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •