Results 1 to 5 of 5

Thread: NTSC Wads Wont Work On My Pal Wii, Tried Everything, Please Help.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    NTSC Wads Wont Work On My Pal Wii, Tried Everything, Please Help.

    I got Homebrew on my 4.0e wii today, i also have a wasabi zero installed. My VC games work fine but when i try to play NTSC games the screen either goes black or i get channel cant be loaded error. Ive tried freethewads and ive tried menuloader 0.5. Nothing is working, i got homebrew using the guide on here, is there something else i need to do?

    Thanks.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Michigan
    Posts
    2,236
    Thanks
    16
    Thanked 164 Times in 139 Posts
    Why don't you use PAL wads?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    192
    Thanks
    43
    Thanked 40 Times in 36 Posts
    good answer

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah i will, but if i can get around the problem then i will as theres some that i cant find the PAL version.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    192
    Thanks
    43
    Thanked 40 Times in 36 Posts
    what ones ,if you can't find the wad you could play the games you want thru emulators as long as their not wiiware i have a pal wii and only used pal wads less chance of something going wrong and i play snes and megadrive roms from dvd on emulators from a channel hope this helps you

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •