Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: HBC on Virgin 4.0 is here?!?

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    8
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by fuckedupjapandotcom View Post
    ...but cant get anything else working... downgrading etc gives me various errors and USB loaders errors too.
    Install IOS37 then run the Downgrader.

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks

    Sweet helped me out with son's wii

  3. #13
    Banned
    Join Date
    May 2009
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by witchy2k1 View Post
    Install IOS37 then run the Downgrader.
    thanks man, but i tried sometning else before reading your reply and it all works now. what you said might have been in that solution, mind you. i posted a new thread about it, but the method i used was basically a different virgin firmware install guide / different bannerbomb method. originally used starcubes guide, but after using this one here it finally all worked.

  4. 1 User Says Thank You fuckedupjapandotcom For This Useful Post


  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Found another rar with files for the SD card and it worked like a charm, mine's fixd now. !!

    The principle is the same just some different versions (WadManager 1.4 and LoadMii) and other files. No deleting or renaming, so it's a breeze.

    It came of a dutch forum and regstration is required.
    The manual is also completely dutch.
    http://wii-media.nl/downloads.html?t...egory&catid=43

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    anytime i use the wad manager, it gives me a -1 error any ideas what it means and how i can fix it?

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for this

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    17
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Is this method good for Japanese version Wii? Thanks.

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    no idea, sorry

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems occur.

    Hello guys im totally new on this and i have got a 3months wii iv just started to play with now.. I got the newest version 4.0E and i managed to install HomeBrew with the method from bannerbomb(Thanks to you guys)..

    But for now whatever im trying to do i cant install any cios on it.. It gives me error codes like 2011 - 1035, cant rememer the rest (sorry) The only thing i really wanna do is play games via a usb hdd.

    Mine is PAL. And yes iv read LOADS of guides in here and other places. Mine is acting like my bitch at home when i havent cleaned :P



    Cheers from denmark.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •