Results 1 to 8 of 8

Thread: Klonoa green screen

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Klonoa green screen

    I'm having problems trying to play the NTSC version of Klonoa. I have a Pal Wii softmodded on 3.2E and trying to run this with the backuploader causes the green screen. Has anyone been able to get this running?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Select force PAL 50 on the config options and it should work.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    i don't hv pal wii. yet, imo, ntsc Klonoa should be in proper display at component tv video connected. BKLauncher be fine, too. try ?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    install cios 37 version 2, this will work , it worked for me .

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Klonoa is a bit weird, use USB Loader GUI and have the AutoPatch option on, it works fine like that, otherwise you get a green screen on both the japanese and US versions.

    For the Japanese version I had to brickblock it and covert it to PAL and run it from the disc channel(I have a wiikey as well as softhacks), but you don't need that, just use that USB Loader GUI made by a bunch of people and play it through that.
    The game is only around a gig and a half or so, so even if you don't have a HDD format a flash drive or something to WBFS and play it

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    148
    Thanks
    37
    Thanked 532 Times in 26 Posts
    Just enable Force Pal50 or Force Pal60 in the config menu of ultimate USB loader and it works perfectly, that's all you need to do to get it working.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    10
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kingo110 View Post
    install cios 37 version 2, this will work , it worked for me .
    i tried doing this and i started getting dvd error 349 in the gamma launcher. i might try and set up the usb launcher and see if i have any luck with that. thanks.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    36
    Thanks
    8
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    in configarations try vid tv patch, i had the green screen on some other games, done this and it worked

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •