Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: I need to remove this backup loader, how?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation I need to remove this backup loader, how?



    Sorry for the blur, Gamecube Backup Loader V1.1 it is..How do i remove it? I didn't install any wads to get this, this just appears after 0.3 Gamma loader launches game

    I need to remove it because it restricts the use of FORCE NTSC and stuff..

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    First thing to try. Go to Wii Settings then Data and then Channels. It should be there just erase it. If that doesnt work try using AnyTitle Deleter

  3. #3
    New Member RGJR77's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Wiiville
    Posts
    433
    Thanks
    71
    Thanked 98 Times in 78 Posts
    Maybe the loader you have is just that a gamecube loader. I'll pm you with the one i had so you can try it.

    do you launch it from hbc or is it in a channel ??

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    No, it launches after i use Gamma loader or any gamecube backup loader. Its not in Homebrew channel or wii channels..

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hidden channels
    titles: 00010008
    page1)
    44564456 (dvdx)
    48414c45 (hale)
    48414b45 (hake)

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    this is strange. OK let me get some things straight. U have the Gamma Launcher as a channel and everytime u launch a game in the gamma channel this just appears but there is no Gamecube Launcher Channel in the menu or app in the homebrew channel? if this is the case delete the installed Gamma Loader using anytitle deleter or through the wii settings. Then google for a working launcher.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yes this gamecube backup loader appears after i launch a game from gamma..its wierd..I deleted and uninstalled every possible gamecube loader thru wad manager and through channels. I went to install gamma loader again and try. Still shows after !!!

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    Try using a different Gamma Loader wad file that should work

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've tried about as many gamma loaders there are and they all do the same thing...

    Older versions either crash or do the same thing too..

    WOW!

  10. #10
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,650
    Thanks
    295
    Thanked 3,893 Times in 985 Posts
    Blog Entries
    47
    This is strange i have never heard of something like this happening. The only thing u can probably do is use cIOScorp to launch wii games through the official disk channel

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •