Results 1 to 4 of 4

Thread: USBLoader 1.4 and Twilight Princess

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8

    USBLoader 1.4 and Twilight Princess

    When I'm playing Zelda Twilight Princess it locks up when changing scenes, like when entering a door or leaving town. The first time it happened was about an hour into the game, so I restarted and it happened again in 30 minutes.
    all controls are not responsive, I can hear music but no game play. I hold power button in for 5 seconds to power down Wii, reset button dont even work.

    I am using USBLoader 1.4 (wad), it runs from a channel. I ripped the game to hard drive with USBLoader 1.5 and have a Seagate FreeAgent 500gig HD.

    I bought GH Metallica today and ripped to HD and played for a few hours with no problem.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    may it be the 500GB hdd, too large for the game to search next scene ?
    it appears unexpected pause at scene changes are the common bug....

    verify the pause-error with a 160GB hdd, any idea ?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I'll try with my 8GB thumb drive, never had a problem with that.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How did that work for you? I've had pretty much the same problem with TP.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •