Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Issues with CIOS rev10

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have reverted back to rev 10 now and covers load fine, also seems to rip to the usb ok, now then I know that madworld wont run on rev 10 and will on rev 9 need to try the rest of the games on rev 10 and report back

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have my Wii(LU52+) with cIOS rev10 and I can copy games with USB Loader 1.5 just fine.

    But on my friend's Wii(LU32+ I think) cannot copy games, it'll just freeze between 4-8% of the copying process and when I try to shutoff, it dumps a code, but everything is fine.

    I'm gonna install cIOS rev9 on this problematic Wii and see what happens.


    Cheers.

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by Nknave View Post
    I have my Wii(LU52+) with cIOS rev10 and I can copy games with USB Loader 1.5 just fine.

    But on my friend's Wii(LU32+ I think) cannot copy games, it'll just freeze between 4-8% of the copying process and when I try to shutoff, it dumps a code, but everything is fine.

    I'm gonna install cIOS rev9 on this problematic Wii and see what happens.


    Cheers.
    my buddies dose the same thing aswell as ur friends...i havent tried it with the newest loaders on his yet because he lives a little ways away from me and havent seen him in awhile...

    im not sure which serial number he has but we both had the exact same setup on both systems with one of the earlier loaders that came out and i think rev9...i upgrade both systems to 4.0 for the expanded sd card stuff and we both had rev9 or rev 8 which ever was the first to allow the usbloader stuff to work and i think usb loader 1.1

    on his system if it was a game that took more then like 45 secs to install would just freeze at various points and go to code dump when i powered off system also i believe it would freeze trying to start to play a game

    ony my system everything worked fine other then the minor issue of freezing during games sometimes

    i havent tried with the rev10 or any of the new loaders....but i did use the same usb device on both systems and i was the one who has done all the hack stuff on his wii so it has everything installed the same as mine

    just wierd the big difference from one system to another that should have identical hack installs on it

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I've got rev10 problems as well. I'm using the Ultimate74 USB loader, but have also tried the raw version 1.5 as well with the same effects. Basically everything was working fine except there were no cover images. I remembered I hadn't upgraded to rev10 (from rev9) so did so, and now I get the cover images but no backups will load (they appear to hang before they start, and I get a core dump on power down). Looks like I'm going to have to go back to rev9, which is a shame as the covers make it a lot easier for the kids to see what's available. Is installing rev9 over rev10 just a case of rerunning the rev9 install? I'm off to do a bit of research now, but just in case someone answers before I find a post about it....

    Kev

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Looks like simply running the rev9 install will do the trick. I'll need to leave it until tomorrow now, so if anyone thinks I'm about to do something daft, please yell at me :-)

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    Quote Originally Posted by kev160967 View Post
    Looks like simply running the rev9 install will do the trick. I'll need to leave it until tomorrow now, so if anyone thinks I'm about to do something daft, please yell at me :-)

    you are correct just running the rev9 install will be fine you can change to any rev you want either up or down by just installing the one you want....

    as for which rev is best i think its on a whatever fits you best scenario from what im seeing is everyone has their own best fit for which rev and which loader works best for their system and their hdd their using....because i know personally a guy has the same hdd as mine and using the most current rev and loader with no problems at all but with my im finding it freezing in the middle of some games so weather its a minor defect in my hdd or just system to system and hdd to hdd is gonna be different for everyone and what they need to use to make it work right

  7. 1 User Says Thank You Mave0708 For This Useful Post


  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Defenetly not working for me on my friend's Wii.

    cIOS rev10 and rev9 will not fix this crash error!


    I really don't know what to do, but I'm thinking is more about the cIOS or another IOS Installed in the Wii, since it's crashing with cIOS DVD Dump 1.2 and with some wad installs (WW, VC games).


    Anyone's got some ideas?

    Thanks.

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    8
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yup, reinstalled 9 and I can run stuff from the USB disk again. Downloaded rev10 from a different source and tried it again, but it stil doesn't work. Guess I'm going to need to wait for rev11 before I can get cover images!

    Incidentally, I did a binary compare on the two .dol files for rev10, and there were lots of differences - is that to be expected? Are dol files compressed for example, and I could just be seeing the effect of two different compressio routines?

    Kev

  10. #19
    New Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    ON, Canada
    Posts
    203
    Thanks
    6
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    kev160967: i dont believe they are compressed but not 100%, i dont think you should see differences but i could be wrong again i have only been into the hacking scene since january and never really fully exploded that stuff with the dol files but i always just get my files from the creator waninkoko from his site the sites in spanish i think but the titles for the various releases he has are self explanitory

    blog de Waninkoko | TeknoConsolas

    for rev10 from his site you just need to scroll down and go to the second page....

    NKNAVE: i don't believe its the cios if you download a good copy of the rev, if its only acouple of games(wiiware or vc) could be bad wads because i believe the only problems you should have with some of the games is when you go to play them the wont load up there are a few that require acouple ios files the ones i have installed aside from ios16 & ios36 is 38,53,55

    but really hard to just pinpoint whats casuing it your best bet would be to make a new post and explain everything youve done from the start of hacking the wii and what version you on what version if any went to, and basically everything on how you got to this point, like what youve installed and what if any software (like downgrader's or whatever) you used to make changes...

    thats my idea anyways that be the best way to get some better help on the problem

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •