Results 1 to 9 of 9

Thread: A quick question about CIOS installer.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    A quick question about CIOS installer.

    First off I wanna say that I have searched for the last 30 mins and havn't found anything that helps me with my problem/question.

    What I am wondering is this,, is there a rough time frame it takes to do the CIOS installer? The reason I ask is because I have had my wii running the installer for just about a week now. It has done parts 1-15 and is now working on adding more content. It is currently adding content 00000005. Right uner where it says adding content it also says install_nus_object. Anyone have a clue as to why it is taking this long or how many more contents have to be added?

    Also, I read online that you wanna use the CIOS installer that has a picture of sonic on it. I have not found that file. Every file that I download and look up in homebrew has a picture of a worm on it. Is that mabey my problem? If so can someone provide me with a direct link as to where I can download the file that would have Sonic on the picture in homebrew?

    Thanks in advance for any and all help that I get from this post.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    ever think of WAD Batch Installer ?
    cIOS_IOS wad files ?

    search for ur info.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Padia View Post
    First off I wanna say that I have searched for the last 30 mins and havn't found anything that helps me with my problem/question.
    Like I said in the start post. I did serch. For 30 mins and didn't find anything helpful.

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Thanks
    78
    Thanked 9,872 Times in 865 Posts
    a week? are you serious?! Shut it off and install this wad instead.

  5. 1 User Says Thank You Dogeggs For This Useful Post


  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yes I am as serious as a hard attack. It is now on content id 00000006. So do I just put that wad file into my wad folder and use wad manager?
    Last edited by Padia; 04-12-2009 at 06:48 AM.

  7. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    But then again I forgot to mention that I am not on cable internet. I am on a provider called clearwire wireless. Where I have a modem that picks up a wireless signal and then sends it to my wireless router.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Well thanks for the help. Installing that Wad did the job. Got it running now.

  9. #8
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    148
    Thanks
    37
    Thanked 532 Times in 26 Posts
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    a week? are you serious?! Shut it off and install this wad instead.
    Cheers, this is what I was looking for as well. I couldn't get this old cios to install, grabbed the one from the link provided and it worked, thanks!

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    138
    Thanks
    8
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    another quick question:
    I'm using a guide here that lists a cios installer but also mentions
    "USE THE LATEST CIOS INSTALLER,DON'T USE THE ONE FOUND IN MY CHANNEL PACK"

    As of right now, is the latest cios installer, this ->
    cIOS Patchmii Installer - WiiBrew

    ???

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •