Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Anyone familiar with the error code -116

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    still the same...
    what dose the lizard mean?

  2. #12
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Had to stop and check what you were talking about. Never noticed a Lizard there before, although I've only noticed them when I forget to put my SD card in.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  4. #13
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by P_K_21 View Post
    still the same...
    what dose the lizard mean?
    It is a geko.

  5. 1 User Says Thank You sociallyantisocial For This Useful Post


  6. #14
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do we know what the gecko means?

    have you got any othere ideas where i should go now with my problem

  7. #15
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by P_K_21 View Post
    do we know what the gecko means?

    have you got any othere ideas where i should go now with my problem
    Geko can be looked up in the wiibrew.org wiki.

    As for your connectivity issue, make sure you have an internet connection profile on your wii. When loading the HBC sometimes it does no initialize properly. If this is the case hit the home button then from the screen that pops up hit reload

  8. 1 User Says Thank You sociallyantisocial For This Useful Post


  9. #16
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok so that don't work...
    if i delete the HBC, is that like haveing a clean start or are will there be othere setting that need clearing so i can have another go.

    there are lots of iso setting could i have made this happen by pickking the wrong 1.

  10. #17
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by P_K_21 View Post
    ok so that don't work...
    if i delete the HBC, is that like haveing a clean start or are will there be othere setting that need clearing so i can have another go.

    there are lots of iso setting could i have made this happen by pickking the wrong 1.
    I would try upgrading your HBC first. You can get the latest release from the link in my sig. it is the hackmii installer. Download it place it in the \apps\hackmii\ folder and rename the dol to boot.dol.

    Once in the loader it will either kick you out for having a fakesigned IOS36 or will let you install bootmii, HBC or dvdx. Hit the HBC and install.

  11. 1 User Says Thank You sociallyantisocial For This Useful Post


  12. #18
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,103 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    Removing HBC will not remove the softmod.

    Why not try the latest hackmii installer from the bootmii site BootMii.org

    Edit: Anti..you are too quick today.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  13. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  14. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i download this link/ Boot Mii 0.4 Test /boot2
    and now the network problem has gone

    lol not back to the my main how do i got it to look at the disk

    thanks for the help so far
    lol what a day

  15. #20
    New Member sociallyantisocial's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Posts
    706
    Thanks
    23
    Thanked 781 Times in 143 Posts
    Quote Originally Posted by P_K_21 View Post
    i download this link/ Boot Mii 0.4 Test /boot2
    and now the network problem has gone

    lol not back to the my main how do i got it to look at the disk

    thanks for the help so far
    lol what a day
    It has been a long day can you please rexplain what your question is... I want to help but alas my brain is fried and i need to be told like your telling a toddler.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •